> Startsidan
.
> Nyheter
.
Tjänster
.

AffärsplaneringProjekt- och Programplanering


SamverkanKrisplanering


.
Om företaget
.

Referenser

.

Kontakta oss

.
Om oss
.
.
Partners
Microsoft ISV Partner
Procensor AB  PROCENSOR AB

...................

 

Projekt- och Programplanering

Projekt och programstyrning

Det är väl känt att planer ändras så snart de är satta i projekt och program. Det är också känt att i grupper med flera olika funktioner uppstår, i princip alltid, tvister som leder till kostsamma, tunga och ineffektiva arbetsförhållanden både för projektledningen och utförarna.

Cupol ger fokus på det viktiga – att det råder tydlighet och samsyn i gruppen även då planen revideras så att arbetet drivs effektivt, målinriktat och att resurser användas på bästa sätt. Kostsamma omvägar minimeras då Cupol tydliggör både vad som görs och vad som inte görs. Vi vågar till och med hävda att arbetet leds med betydligt mindre personliga tvister i gruppen.

Vid avrapporteringar och andra dragningar förundras våra referenser hur mottagaren övertygats betydligt enklare än tidigare tack vare Cupols visuella och validerade handlingsplan.

Cupol är ett enkelt, tydligt och strukturerat it-verktyg. Det tar mellan 45 minuter och två timmar att lära sig grunderna. Och det gör arbetet just enklare, tydligare och mer strukturerat.

Gratis demo


Mer om...


Broschyr
Cupol Change AB | info@cupol.net | Cylindervägen 18, 131 26  Nacka Strand | Tel: 08-601 30 80 Fax: 08-601 30 33